Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Leidenfrost regime"'
Autor:
Ehlinger, Quentin
Cette thèse expérimentale porte sur des impacts de gouttes en caléfaction, aussi appelée régime Leidenfrost. Dans ce cas, la goutte est isolée thermiquement et mécaniquement du substrat surchauffé par une fine couche de vapeur. On s'affranchi
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2018LYSE1122/document
Autor:
Ehlinger, Quentin
Publikováno v:
Dynamique des Fluides [physics.flu-dyn]. Université de Lyon, 2018. Français. ⟨NNT : 2018LYSE1122⟩
The presented work deals with drop impacts in Leidenfrost regime. In such a case, the drop is thermally and mechanically isolated from the overheated substrate by a thin vapor layer. Viscous friction can therefore be neglected. The substrates are sha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______212::62b53def0c993b3dfe002d818551e365
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-01886220
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-01886220
Publikováno v:
Atomization and Sprays
Atomization and Sprays, Begell House Inc., 2016, 26 (9), pp.853-888. ⟨10.1615/AtomizSpr.2015013386⟩
Atomization and Sprays, Begell House Inc., 2016, 26 (9), pp.853-888. ⟨10.1615/AtomizSpr.2015013386⟩
International audience; Experiments of monosized water drop train impingement on a surface heated well above the Leidenfrost temperature are used to derive empirical and semi empirical models describing the dynamics of the reemited drops for the gene
Publikováno v:
International Journal of Heat and Fluid Flow. 29:167-177
The paper reports an experimental study of single millimetric water drop impacts onto a hot aluminium alloy (AlMg3) surface. The main aim of this investigation was to evidence the effect of the heat transfer mechanism on the secondary atomisation, bu
Publikováno v:
Experimental Thermal and Fluid Science. 29:937-946
The paper reports an experimental analysis of the secondary atomisation produced by the impact of a single drop on a solid heated surface. Different wall temperatures were used to study different boiling regimes. The size of secondary drops produced
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.