Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Leibar, Urtzi"'
Publikováno v:
In Soil & Tillage Research January 2011 111(2):142-153
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
8 Pags.- 4 Tabls.
BACKGROUND: The influence of global warming on grape quality is a great concern among grapegrowers and enologists. The effects of simulated year 2100 expected CO2, temperature and relative humidity (RH) conditions (FCC; 700 µm
BACKGROUND: The influence of global warming on grape quality is a great concern among grapegrowers and enologists. The effects of simulated year 2100 expected CO2, temperature and relative humidity (RH) conditions (FCC; 700 µm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::79cc468162fb5bdc8009feaedff58f62
http://hdl.handle.net/10261/152217
http://hdl.handle.net/10261/152217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leibar, Urtzi, Aizpurua, Ana, Morales Iribas, Fermín, Pascual Elizalde, Inmaculada, Unamunzaga, Olatz
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
The aim of this work was to evaluate the effect of climate change (increased CO2, higher temperature and lower relative humidity), soil texture and irrigation on the physiology, yield and berry quality of grapevine (Vitis vinifera L.) cv. Tempranillo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8b3ff6822de3c13bc9b76324caebeb67
http://hdl.handle.net/10261/126938
http://hdl.handle.net/10261/126938
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leibar U; Neiker-Tecnalia, Plant Production Department, Bizkaia Technological Park 812, Berreaga St. 1, E-48160 Derio, Bizkaia, Spain., Pascual I; Universidad de Navarra, Plant Stress Physiology Group (Environmental Biology Department), Associated Unit to CSIC, EEAD, Zaragoza and ICVV, Logroño, Faculties of Sciences and Pharmacy, Irunlarrea 1, E-31008 Pamplona, Navarra, Spain., Morales F; CSIC, Department of Plant Nutrition, Aula Dei Experimental Station, PO Box 13034, 50080 Zaragoza, Spain., Aizpurua A; Neiker-Tecnalia, Plant Production Department, Bizkaia Technological Park 812, Berreaga St. 1, E-48160 Derio, Bizkaia, Spain., Unamunzaga O; Neiker-Tecnalia, Plant Production Department, Bizkaia Technological Park 812, Berreaga St. 1, E-48160 Derio, Bizkaia, Spain.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2017 Jun; Vol. 97 (8), pp. 2633-2640. Date of Electronic Publication: 2016 Nov 14.