Zobrazeno 1 - 10
of 582
pro vyhledávání: '"Lei Lü"'
Autor:
Lei Lü, Shu-Xian Li, Xiao-Yun Li, Ji-Rong Ma, Jin-Xing He, Han-Zhu Xing, Chen Chen, Kazuo Miyashita, Yu-Hong Yang, Lei Du
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 117, Iss , Pp 106234- (2024)
The present study was aimed to investigate the effects of Phaeodactylum tricornutum oil (PO) and Laminaria japonica oil (LO) against obesity and other metabolic disorders in a high-fat diet (HFD) induced obese mouse model. The results revealed that P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4289ce911eb644c1a8252ffa95c524a4
Publikováno v:
Toxics, Vol 12, Iss 4, p 294 (2024)
Bisphenol A (BPA), an acknowledged endocrine disrupter, is easily exposed to humans via food packaging and container. However, a consensus has not been reached on the extent to which BPA exposure affects the reproductive system. We therefore conducte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2b0441d554d4318984e1517e96e64d9
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 24, Pp 399-404 (2022)
Innovation and entrepreneurship are being widely promoted and made popular as new job strategies for university graduates to relieve the pressure of employment. Colleges and universities in ethnically diverse places are significant components of high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9348b09da064c84af912bd6cd84759a
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 18, Pp 137-144 (2022)
In this study, a total of 16 LAB strains, isolated from soy sauce residue in the early stage of our research group, were evaluated for their antibacterial activity against Escherichia coli and Staphylococcus aureus. In addition, the bacteriostatic su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0b7ec75e0ef45b985437488c3075633
Autor:
Lei Lü, Rudan Huang
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie - New Crystal Structures, Vol 232, Iss 3, Pp 473-475 (2017)
C20H20N6O7Mn, monoclinic, P21/c (no. 14), a = 10.3170(9) Å, b = 13.1061(12) Å, c = 17.6919(15) Å, β = 108.231(3)°, V = 2272.1(3) Å3, Z = 4, Rgt(F) = 0.0428, wRref(F2) = 0.1058, T = 298 K.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a3e7621942e474abbda8bdc6b867e2a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.