Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Lei Ht"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Tongji Medical University. 6:57-59
The aim of the present work is to detect the presence of bacteriuria by measuring voltage of urine with electrochemical method. 100 specimens of urine were collected from normal persons, to 49 of which bacteria were added to obtain bacteriuria (conce
Autor:
Yang SQ; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, Guangzhou Dublin International College of Life Sciences and Technology, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China., Jia BZ; College of Biology and Food Engineering, Guangdong University of Education, Guangzhou 510303, China; School of Health Sciences Research, Research Institute for Health Sciences, Chiang Mai University, Chiang Mai 50200, Thailand., Liu J; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, Guangzhou Dublin International College of Life Sciences and Technology, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China., Wang H; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, Guangzhou Dublin International College of Life Sciences and Technology, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China., Lei HT; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, Guangzhou Dublin International College of Life Sciences and Technology, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China., Luo L; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, Guangzhou Dublin International College of Life Sciences and Technology, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China. Electronic address: lin.luo@scau.edu.cn., Xu ZL; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, Guangzhou Dublin International College of Life Sciences and Technology, College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2025 Jan 15; Vol. 463 (Pt 4), pp. 141525. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 04.
Autor:
Wei LN; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China., Luo L; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China., Lei HT; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China., Guan T; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China., Jiang C; School of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen 518172, China., Yin QC; Hainan Institute for Food Control, Key Laboratory of Tropical Fruits and Vegetables Quality and Safety for State Market Regulation, Haikou 570314, China., Xu ZL; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, China., Li C; School of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen 518172, China.
Publikováno v:
ACS applied materials & interfaces [ACS Appl Mater Interfaces] 2024 Sep 04; Vol. 16 (35), pp. 46495-46505. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 21.
Autor:
Jiao D; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China., Luo L; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China; Heyuan Branch, Guangdong Laboratory for Lingnan Modern Agriculture, Heyuan, 517000, China., Chen YJ; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China., Li B; Guangzhou Wanlian Biotechnology Co. Ltd, Guangzhou, 510530, China., Jiao F; Gong Yi Shi Di San Chu Ji Zhong Xue, Zhengzhou, 451200, China., Lu YN; Shantou Customs District, Shantou, 515041, China., Yu BF; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China., Tian Y; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China., Lei HT; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China; Heyuan Branch, Guangdong Laboratory for Lingnan Modern Agriculture, Heyuan, 517000, China., Xu ZL; Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China; Heyuan Branch, Guangdong Laboratory for Lingnan Modern Agriculture, Heyuan, 517000, China. Electronic address: jallent@163.com.
Publikováno v:
Talanta [Talanta] 2024 Aug 15; Vol. 276, pp. 126288. Date of Electronic Publication: 2024 May 20.