Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Lei, Zunguo"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Sanshools, long-chain polyunsaturated amides in Zanthoxylum bungeanum (prickly ash), have important bioactivity. The objective was to assess inhibitory effects and molecular mechanisms of sanshools isolated from supercritical fluid (SCF) extract on h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac0b27535dc44d64b6607584e5fd1305
Autor:
Li, Jun, Yu, Xiaoyan, Tang, Wenjiao, Wan, Chenxu, Lu, Yang, Dong, Nan, Chen, Zhongai, Lei, Zunguo, Ren, Tingyuan, Wang, Zhenyu, Liu, Jia
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2021 112
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2021 338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Sep2023, Vol. 12 Issue 18, p3427, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jan2022, Vol. 87 Issue 1, p427-437, 11p