Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Lehtonen, Mari"'
Autor:
Abik, Felix, Ho, Thao Minh, Lehtonen, Mari, Philo, Mark, Booth, Catherine, Mandalari, Giuseppina, Wilde, Peter J., Mikkonen, Kirsi S.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2024 157
Autor:
Agustin, Melissa B., Lahtinen, Maarit H., Kemell, Marianna, Oliaei, Erfan, Mikkonen, Kirsi S., Grönqvist, Stina, Lehtonen, Mari
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2024 266 Part 1
Autor:
Agustin, Melissa B., Lehtonen, Mari, Kemell, Marianna, Lahtinen, Panu, Oliaei, Erfan, Mikkonen, Kirsi S.
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 15 March 2023 330
Publikováno v:
In Food Research International February 2023 164
Autor:
Sabet, Saman, Kirjoranta, Satu J., Lampi, Anna-Maija, Lehtonen, Mari, Pulkkinen, Elli, Valoppi, Fabio
Publikováno v:
In Food Research International October 2022 160
Autor:
Lehtonen, Mari, Kekäläinen, Sonja, Nikkilä, Ida, Kilpeläinen, Petri, Tenkanen, Maija, Mikkonen, Kirsi S.
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2020 5
Tissue-specific study across the stem reveals the chemistry and transcriptome dynamics of birch bark
Autor:
Alonso-Serra, Juan, Safronov, Omid, Lim, Kean-Jin, Fraser-Miller, Sara J., Blokhina, Olga B., Campilho, Ana, Chong, Sun-Li, Fagerstedt, Kurt, Haavikko, Raisa, Helariutta, Ykä, Immanen, Juha, Kangasjärvi, Jaakko, Kauppila, Tiina J., Lehtonen, Mari, Ragni, Laura, Rajaraman, Sitaram, Räsänen, Riikka-Marjaana, Safdari, Pezhman, Tenkanen, Maija, Yli-Kauhaluoma, Jari T., Teeri, Teemu H., Strachan, Clare J., Nieminen, Kaisa, Salojärvi, Jarkko
Publikováno v:
The New Phytologist, 2019 Jun 01. 222(4), 1816-1831.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26675935
Autor:
Selmer, Ilka, Karnetzke, Julia, Kleemann, Christian, Lehtonen, Mari, Mikkonen, Kirsi S., Kulozik, Ulrich, Smirnova, Irina
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2019 260:1-11
Autor:
Bhattarai, Mamata, Pitkänen, Leena, Kitunen, Veikko, Korpinen, Risto, Ilvesniemi, Hannu, Kilpeläinen, Petri O., Lehtonen, Mari, Mikkonen, Kirsi S.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2019 86:154-161
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.