Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Legodi, Lesetja Moraba."'
Autor:
Legodi, Lesetja Moraba1 (AUTHOR) lesetja.legodi@ul.ac.za, Moganedi, Kgabo L. Maureen1 (AUTHOR), Pipitone, Giuseppe1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Chemical Engineering (1687806X). 9/17/2024, Vol. 2024, p1-24. 24p.
Autor:
Legodi, Lesetja Moraba.
Publikováno v:
Link to the online version.
Thesis (MSc)--University of Stellenbosch, 2008.
Bibliography. Also available via the Internet.
Bibliography. Also available via the Internet.
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10019/1469
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Legodi, Lesetja Moraba1 (AUTHOR), LaGrange, Daniel Coenrad1 (AUTHOR), Jansen van Rensburg, Elbert Lukas1 (AUTHOR), Ncube, Ignatious1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Microbiology. 7/14/2021, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Legodi, Lesetja Moraba
Thesis (Ph. D. (Microbiology)) -- University of Limpopo, 2019
In an effort to align the current research with the country’s biofuel strategy, the aim of the study was to utilize banana pseudostem in the production of fungal cellulolytic enzyme
In an effort to align the current research with the country’s biofuel strategy, the aim of the study was to utilize banana pseudostem in the production of fungal cellulolytic enzyme
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10386/3082
Autor:
Legodi, Lesetja Moraba
Thesis (MSc (Wine Biotechnology))--Stellenbosch University, 2008.
In the wine industry, the importance of selecting an appropriate yeast strain, generally of the species Saccharomyces cerevisiae, to ensure reliable fermentation and to achieve a
In the wine industry, the importance of selecting an appropriate yeast strain, generally of the species Saccharomyces cerevisiae, to ensure reliable fermentation and to achieve a
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10019.1/2233