Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Legarova, Veronika"'
Autor:
Frankova, Adela, Smid, Jakub, Bernardos, Andrea, Finkousova, Alena, Marsik, Petr, Novotny, David, Legarová, Veronika, Pulkrabek, Josef, Kloucek, Pavel
Publikováno v:
In Food Control October 2016 68:62-68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kejdova Rysova, Lucie, Duchacek, Jaromir, Legarova, Veronika, Gasparik, Matus, Sebova, Anna, Hermanova, Sona, Codl, Radim, Pytlik, Jan, Stadnik, Ludek, Nejeschlebova, Hana
Publikováno v:
Animals (2076-2615); Feb2023, Vol. 13 Issue 4, p712, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Legarova, Veronika, Lenka Kouřimská
Publikováno v:
ResearcherID
Publons
Publons
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5d947ff494eb506dc172fe893cb8b738
http://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=ORCID&SrcApp=OrcidOrg&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS_CPL&KeyUT=WOS:000297567400008&KeyUID=WOS:000297567400008
http://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=ORCID&SrcApp=OrcidOrg&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS_CPL&KeyUT=WOS:000297567400008&KeyUID=WOS:000297567400008
Autor:
Legarova, Veronika, Lenka Kouřimská
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Publons
Mljekarstvo, Vol 60, Iss 4, Pp 280-287 (2010)
ResearcherID
Publons
Mljekarstvo, Vol 60, Iss 4, Pp 280-287 (2010)
ResearcherID
Whey as a by-product of the cheese industry is a source of biological and functional valuable proteins. The aim of this research was to evaluate the commercial potential of whey-based dairy beverages containing a definite amount of semi-skimmed milk
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::193d3e954fbbc6f93d17236524a133b4
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-78650751679&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-78650751679&partnerID=MN8TOARS