Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Leg2"'
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 3
Foods, Vol 10, Iss 585, p 585 (2021)
Volume 10
Issue 3
Foods, Vol 10, Iss 585, p 585 (2021)
The fight against food waste benefits from novel agents inhibiting spoilage. The present study investigated the preservative potential of the antimicrobial peptides Leg1 (RIKTVTSFDLPALRFLKL) and Leg2 (RIKTVTSFDLPALRWLKL) recently identified in chickp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::296577f0a11c57eae26eab147fda74db
https://opus4.kobv.de/opus4-fau/files/16175/foods-10-00585.pdf
https://opus4.kobv.de/opus4-fau/files/16175/foods-10-00585.pdf
Autor:
Übeyitoğlu, Aydin
Bu tez çalışmasında, Bursa ili Karacabey ilçesinde faaliyet gösteren Karacabey Tarım İşletmesi'nde yetiştirilen 38'i Siyah Alaca, 18'i Simental ırkı olmak üzere 56 baş sığıra ait 16 912 günlük süt verim kaydı kullanılmıştır.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a1f4a131ceeec49b6dcf8dabbfddd9d6
https://hdl.handle.net/11468/7143
https://hdl.handle.net/11468/7143
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.