Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Leeuwendaal, Natasha"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O'Callaghan, Tom F., Mannion, David T., Hennessy, Deirdre, McAuliffe, Stephen, O'Sullivan, Maurice G., Leeuwendaal, Natasha, Beresford, Tom P., Dillon, Pat, Kilcawley, Kieran N., Sheehan, Jeremiah J., Ross, R. Paul, Stanton, Catherine
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2017 100(8):6053-6073
Autor:
Mazhar, Shahneela, Simon, Annie, Khokhlova, Ekaterina, Colom, Joan, Leeuwendaal, Natasha, Deaton, John, Rea, Kieran
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology; 2024, p1-22, 22p
Autor:
Simon, Annie, Mazhar, Shahneela, Khokhlova, Ekaterina, Leeuwendaal, Natasha, Phipps, Christopher, Deaton, John, Rea, Kieran, Colom, Joan
Publikováno v:
Plants (2223-7747); Jul2023, Vol. 12 Issue 14, p2678, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kay, Niva, Kay, Yotam
How to make pickles, preserves, sourdough, kombucha, cured meats, yoghurt, vinegar and all kinds of ferments.The bestselling authors of The Abundant Garden, Niva and Yotam Kay, share their wealth of knowledge and experience in making ferments, pickl