Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Lee Shan-Chih"'
Publikováno v:
In Contact Lens and Anterior Eye October 2024 47(5)
Autor:
Chang Cherry, Chen Yi, Lin Wu-Chou, Chen Chih-Mei, Chen Chih-Ping, Lee Shan-Chih, Sheu Jim, Tsai Fuu-Jen
Publikováno v:
BMC Medical Genetics, Vol 13, Iss 1, p 15 (2012)
Abstract Background Mucins are highly glycosylated proteins protecting and lubricating epithelial surface of respiratory, gastrointestinal and reproductive tracts. Members of the mucin protein family have been suggested to play an important role in d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfe546a4f740435f92fa170c3f53b668
Autor:
Lee, Shan-Chih1 (AUTHOR) sclee@csmu.edu.tw, Shen, Chao-Yu2 (AUTHOR) shenchaoyu@gmail.com, Wang, Wei-Hsun3 (AUTHOR) cmch10011@gmail.com, Lee, Yen-Po4 (AUTHOR) louis0952571827@gmail.com, Liang, Keng-Wei2 (AUTHOR) james095797@gmail.com, Chou, Ying-Hsiang1,5 (AUTHOR) hideka.chou@gmail.com, Tyan, Yeu-Sheng1,2 (AUTHOR) ystyan08@gmail.com, Hwang, Jeng-Jong1,2 (AUTHOR) ystyan08@gmail.com
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). Sep2023, Vol. 16 Issue 9, p1188. 21p.
Autor:
Chou, Ying-Hsiang, Lu, Yu-Chan, Peng, Shin-Lei, Lee, Shan-Chih, Hsieh, Ling-Ling, Shih, Cheng-Ting
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry March 2020 168
Autor:
Lee, Shan Chih1, Chou, Ying-Hsiang1,2,3, Tantoh, Disline Manli4,5, Hsu, Shu-Yi5, Nfor, Oswald Ndi5, Tyan, Yeu Sheng1,4,6,7,8, Liaw, Yung-Po4,5,8 Liawyp@csmu.edu.tw
Publikováno v:
BMC Women's Health. 4/27/2022, Vol. 22 Issue 1, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agustriawan, David, Huang, Chien-Hung, Sheu, Jim Jinn-Chyuan, Lee, Shan-Chih, Tsai, Jeffrey J.P., Kurubanjerdjit, Nilubon, Ng, Ka-Lok
Publikováno v:
In Computational Biology and Chemistry December 2016 65:154-164
Autor:
Li, Chia‐Yu1 (AUTHOR), Lee, Shan‐Chih2,3 (AUTHOR), Lai, Wen‐Lin4,5 (AUTHOR), Chang, Kai‐Fu4,6 (AUTHOR), Huang, Xiao‐Fan4,6 (AUTHOR), Hung, Peng‐Yun4 (AUTHOR), Lee, Chi‐Pin7 (AUTHOR), Hsieh, Ming‐Chang4,5 (AUTHOR), Tsai, Nu‐Man4,5 (AUTHOR) numan@csmu.edu.tw
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Feb2021, Vol. 9 Issue 2, p1088-1098. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.