Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Lee, Younkyung"'
Autor:
Lee, Boin, Yoon, Sungho, Lee, Younkyung, Oh, Eunmi, Yun, Yun Kyung, Kim, Byoung Do, Kuchida, Keigo, Oh, Hee Kyung, Choe, Jeehwan, Choi, Young Min
Publikováno v:
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
It is important to understand how marbling traits and tenderness differ among beef steaks from the carcass grading site and other regions within the longissimus thoracis (LT) muscle, as these characteristics are closely associated with consumer accep
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lee Y; School of School of Nursing, Kimcheon College. yeelulee@naver.com.
Publikováno v:
Global journal of health science [Glob J Health Sci] 2014 Apr 15; Vol. 6 (4), pp. 169-76. Date of Electronic Publication: 2014 Apr 15.