Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"Lee, Philip W."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Chen, Cheng, Feixiong, Sun, Lu, Zhuang, Shulin, Li, Weihua, Liu, Guixia, Lee, Philip W., Tang, Yun
Publikováno v:
In Chemosphere March 2015 122:280-287
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huang, Mengting, Lou, Chaofeng, Wu, Zengrui, Li, Weihua, Lee, Philip W., Tang, Yun, Liu, Guixia
Additional file 1: Figure S1. The Mechanism of Glucuronidation. Figure S2. The MCC value of the Y-Randomization model and original method. Figure S3. A) Heatmap showing the the similarity among training set and test set for the substrate/nonsubstrate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c8bb416c0338774216762c3a7d4befa3
Publikováno v:
In Food Control October 2011 22(10):1629-1633
Publikováno v:
In Chemosphere March 2011 82(11):1636-1643
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.