Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Lee, Jingyi"'
Autor:
Lim, Jue Tao, Tan, Yue Qian, Valeri, Linda, Lee, Jingyi, Geok, Per Poh, Chia, Sin Eng, Ong, Choon Nam, Seow, Wei Jie
Publikováno v:
In Environment International November 2019 132
Autor:
Basheer, Chanbasha, Lee, Jingyi, Pedersen-Bjergaard, Stig, Rasmussen, Knut Einar, Lee, Hian Kee
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2010 1217(43):6661-6667
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2009 1216(45):7687-7693
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2008 624(2):253-268
Autor:
Lee, Jingyi Mo, Enyu Guo, D. Graham McCartney, David S. Eastwood, Julian Bent, Gerard Van Dalen, Peter Schuetz, Peter Rockett, Peter D.
Publikováno v:
Materials; Volume 11; Issue 10; Pages: 2031
Ice cream is a complex multi-phase colloidal soft-solid and its three-dimensional microstructure plays a critical role in determining the oral sensory experience or mouthfeel. Using in-line phase contrast synchrotron X-ray tomography, we capture the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.