Zobrazeno 1 - 10
of 180
pro vyhledávání: '"Lee, Gi Ho"'
Autor:
Pham, Thi Hoa, Lee, Gi Ho, Jin, Sun Woo, Lee, Seung Yeon, Han, Eun Hee, Kim, Nam Doo, Choi, Chul Yung, Jeong, Gil-Saeng, Ki Lee, Sang, Kim, Hyung Sik, Jeong, Hye Gwang
Publikováno v:
In Biochemical Pharmacology October 2023 216
Autor:
Lee, Gi Ho1 (AUTHOR) ghk1900@cnu.ac.kr, Lee, Seung Yeon1 (AUTHOR) sy9842@o.cnu.ac.kr, Chae, Ju Yeon1 (AUTHOR) jychae95@o.cnu.ac.kr, Kim, Jae Won1 (AUTHOR) gjaewon@o.cnu.ac.kr, Kim, Jin-Hee2 (AUTHOR) jinheekim@cju.ac.kr, Jeong, Hye Gwang1 (AUTHOR) hgjeong@cnu.ac.kr
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Dec2023, Vol. 24 Issue 24, p17440. 18p.
Autor:
Lee, Gi-Ho1 (AUTHOR), Kim, Young-Jin1 (AUTHOR) powersys@postech.ac.kr
Publikováno v:
Energies (19961073). Dec2022, Vol. 15 Issue 23, p8887. 13p.
Publikováno v:
Small Methods; Mar2024, Vol. 8 Issue 3, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oh, Suck Hoon, Hwang, Yong Pil, Choi, Jae Ho, Jin, Sun Woo, Lee, Gi Ho, Han, Eun Hee, Chung, Young Ho, Chung, Young Chul, Jeong, Hye Gwang
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology November 2018 121:326-335
Autor:
Kim, Yong An, Jin, Sun Woo, Oh, Suck Hoon, Lee, Gi Ho, Pham, Hoa Thi, Choi, Jae Ho, Chung, Young Chul, Lee, Wang Lok, Kim, Sang Kyum, Jeong, Hye Gwang
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology August 2018 118:94-104
Autor:
Kim, Yong-An, Oh, Suck-Hoon, Lee, Gi-Ho, Hoa, Pham Thi, Jin, Sun Woo, Chung, Young Chul, Lee, Young Chun, Jeong, Hye-Gwang
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology February 2018 112:150-156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim, Hyung Gyun, Jin, Sun Woo, Kim, Yong An, Khanal, Tilak, Lee, Gi Ho, Kim, Se Jong, Rhee, Sang Dal, Chung, Young Chul, Hwang, Young Jung, Jeong, Tae Cheon, Jeong, Hye Gwang
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology August 2017 106 Part A:232-241