Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Lee, Deukbuhm"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim SA; Brain Korea 21 Center for Bio-Resource Industry, Division of Animal, Horticultural, and Food Sciences, Chungbuk National University, Cheongju, Republic of Korea., Kim G; Brain Korea 21 Center for Bio-Resource Industry, Division of Animal, Horticultural, and Food Sciences, Chungbuk National University, Cheongju, Republic of Korea., Bo B; Brain Korea 21 Center for Bio-Resource Industry, Division of Animal, Horticultural, and Food Sciences, Chungbuk National University, Cheongju, Republic of Korea., Shim S; Research Institute of Food and Biotechnology, SPC Group, Seoul, Republic of Korea., Lee D; Research Institute of Food and Biotechnology, SPC Group, Seoul, Republic of Korea., Kang SD; Research Institute of Food and Biotechnology, SPC Group, Seoul, Republic of Korea., Seo JH; Research Institute of Food and Biotechnology, SPC Group, Seoul, Republic of Korea., Han NS; Brain Korea 21 Center for Bio-Resource Industry, Division of Animal, Horticultural, and Food Sciences, Chungbuk National University, Cheongju, Republic of Korea namsoo@cbnu.ac.kr.
Publikováno v:
Microbiology resource announcements [Microbiol Resour Announc] 2020 Oct 15; Vol. 9 (42). Date of Electronic Publication: 2020 Oct 15.