Zobrazeno 1 - 10
of 208
pro vyhledávání: '"Lee, Bon"'
Autor:
Son, Heejun1 (AUTHOR), Lee, Bon Hyang1 (AUTHOR), Cho, Young Min1,2 (AUTHOR) ymchomd@snu.ac.kr
Publikováno v:
Journal of Diabetes Investigation. Nov2024, Vol. 15 Issue 11, p1696-1699. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Evaluation of aleurone flour on dough, textural, and nutritional properties of instant fried noodles
Autor:
Xu, Min a, b, c, Hou, Gary G. a, d, ∗, Ma, Fengyun e, Ding, Junzhou f, Deng, Lingzhu a, Kahraman, Ozan f, Niu, Meng g, Trivettea, Kathleen a, h, Lee, Bon a, Wu, Liang i, Baik, Byung-Kee e
Publikováno v:
In LWT May 2020 126
Autor:
Gil, Byung Keon, Han, Ji-woo, Kim, Tae Hyun, Koo, Ryun Han, Lee, Bon Woo, Lee, Jaehoon, Nam, Kyeong Sik, Park, Hyeon Woo, Park, Poo-Sung
Given relatively prime integers $a_1, \dotsc, a_n$, the Frobenius number $g(a_1, \dotsc, a_n)$ is defined as the largest integer which cannot be expressed as $x_1 a_1 + \dotsb + x_n a_n$ with $x_i$ nonnegative integers. In this article, we give the F
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1402.6440
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science September 2016 71:145-152
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science May 2016 69:187-193
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science November 2014 60(3):520-525
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology June 2014 57(1):58-64
Autor:
Jiang, Xiaoquan, Lee, Bon‐Soo
Publikováno v:
The Journal of Business, 2005 Jul . 78(4), 1465-1504.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1086/430866