Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Lee, Bom Nae"'
Autor:
Lee, Bom Nae1 (AUTHOR) bomnae1110@gmail.com, Hong, Su Jung2 (AUTHOR) tnwjd0799@naver.com, Yu, Mi Hee3 (AUTHOR) miheeyu555@gmail.com, Shin, Gye Hwa4 (AUTHOR) winnie19@kunsan.ac.kr, Kim, Jun Tae2 (AUTHOR) jtkim92@khu.ac.kr
Publikováno v:
Pharmaceutics. Aug2022, Vol. 14 Issue 8, p1547-1547. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lee, Bom Nae Rin, Chang, Hyun‐Kyung, Son, Yeon Sung, Lee, Dabin, Kwon, Sang‐Mo, Kim, Pyung‐Hwan, Cho, Je‐Yoel
Publikováno v:
FEBS Letters; May2018, Vol. 592 Issue 10, p1705-1715, 11p
Publikováno v:
STAR Protocols; December 2020, Vol. 1 Issue: 3
Autor:
Kim SW; Department of Biotechnology, College of Life Science and Biotechnology, Yonsei University, Seoul 03722, Korea.; Ottogi Research Center, Ottogi Corporation, Anyang 14060, Korea., Garcia CV; Department of Food Science and Technology, Keimyung University, Daegu 42601, Korea., Lee BN; Department of Food Science and Technology, Keimyung University, Daegu 42601, Korea., Kwon HJ; Department of Biotechnology, College of Life Science and Biotechnology, Yonsei University, Seoul 03722, Korea., Kim JT; Department of Food Science and Technology, Keimyung University, Daegu 42601, Korea.
Publikováno v:
Korean journal for food science of animal resources [Korean J Food Sci Anim Resour] 2017; Vol. 37 (6), pp. 889-897. Date of Electronic Publication: 2017 Dec 31.