Zobrazeno 1 - 10
of 1 178
pro vyhledávání: '"Ledward DA"'
Autor:
Vibuntita Chankitisakul1,2 vibuch@kku.ac.th, Supakorn Authaida1,2, Wuttigrai Boonkum1,2, Sarunya Tuntiyasawasdikul3
Publikováno v:
Animal Bioscience. Jul2024, Vol. 37 Issue 7, p1177-1184. 8p.
Autor:
Ledward Da
Publikováno v:
Food Additives and Contaminants. 7:677-683
Intermediate foods are a heterogeneous group of foods which are stabilized by lowering their water activity to a level insufficient to support bacterial growth, typically about 0.85. However, moulds and yeasts are able to grow at these water activiti
Autor:
Lakshmi, M.1, Ravi, A.2, Devasena, B.3 devasenabusineni@yahoo.com, Shakeela, S.4, Bhaskara Reddy, G. V.5
Publikováno v:
Journal of Meat Science. Jun2024, Vol. 19 Issue 1, p67-77. 11p.
Autor:
Ledward DA; Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Whiteknights, PO Box 226, Reading RG6 2AP, UK.. Electronic address: ledwarddav@aol.com., Hopkins DL; NSW Department of Primary Industries, Centre for Red Meat and Sheep Development, Cowra, NSW 2794, Australia.
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2017 Oct; Vol. 132, pp. 29-34. Date of Electronic Publication: 2017 May 03.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.