Zobrazeno 1 - 10
of 228
pro vyhledávání: '"Ledgard, S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, 2009 Jan 01. 48(2), 209-226.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20720369
Publikováno v:
Plant and Soil, 2008 Jan 01. 309(1/2), 227-237.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24128282
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ainfo
Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
instacron:Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
instacron:Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
Cattle and sheep systems in Uruguay and worldwide are challenged to reduce their environmental footprint while increasing efficiency and production. To achieve this challenge, user-friendly tools are needed that can translate research findings into p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e0998ef27a5b4fe6c06996dec4be0af5
http://www.ainfo.inia.uy/consulta/busca?b=pc&id=61588&biblioteca=vazio&busca=61588&qFacets=61588
http://www.ainfo.inia.uy/consulta/busca?b=pc&id=61588&biblioteca=vazio&busca=61588&qFacets=61588
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Production Science; May2022, Vol. 62 Issue 8, p721-725, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Production Science. 2016, Vol. 56 Issue 2/3, p350-354. 5p.