Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Lecka-Szlachta K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miłek Michał, Ciszkowicz Ewa, Zaguła Grzegorz, Grabek-Lejko Dorota, Pasternakiewicz Anna, Lecka-Szlachta Katarzyna, Dżugan Małgorzata
Publikováno v:
Journal of Apicultural Science, Vol 68, Iss 1, Pp 35-49 (2024)
Eight samples of propolis commercially available on south-eastern Poland’s beekeeping market were compared in terms of quality, chemical composition and biological activity, including antioxidant and antimicrobial properties. The organoleptic chara
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4380a2e475654c5ba3950c7753f345d8
Autor:
Legáth Ľ, Aleksandra Bocian, Ciszkowicz E, Lecka-Szlachta K, Jaroslav Legáth, Monika Pietrowska, Petrilla, Monika Petrillová, Konrad Kamil Hus, Justyna Buczkowicz
Publikováno v:
Molecules
Volume 25
Issue 2
Molecules, Vol 25, Iss 2, p 293 (2020)
Volume 25
Issue 2
Molecules, Vol 25, Iss 2, p 293 (2020)
One of the key problems of modern infectious disease medicine is the growing number of drug-resistant and multi-drug-resistant bacterial strains. For this reason, many studies are devoted to the search for highly active antimicrobial substances that
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miłek Michał, Ciszkowicz Ewa, Lecka-Szlachta Katarzyna, Miłoś Anna, Zaguła Grzegorz, Pasternakiewicz Anna, Dżugan Małgorzata
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 26, Iss 1, Pp 69-82 (2022)
The leaves and unripe fruits from 5 walnut clones were tested in terms of mineral composition, antioxidant activity, and the inhibitory effect on model urease. It has been shown that the leaves are richer in minerals and also have higher antioxidant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f53af920d5f44fa690dc431907d386d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.