Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Lebsir, F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 106(4):1476-1484
Publikováno v:
Algerian Journal of Environmental Science & Technology; Sep2021, Vol. 7 Issue 3, p2024-2032, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Molecular Structure: THEOCHEM. Sep2008, Vol. 864 Issue 1-3, p42-47. 6p.
Autor:
Sediki, A.1,2, Lebsir, F.1, Martiny, L.2, Dauchez, M.2, Krallafa, A.1 krallafa@cnrs-orleans.fr
Publikováno v:
Food Chemistry. Feb2008, Vol. 106 Issue 4, p1476-1484. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.