Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Lebani, Kebaneilwe"'
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 8, p 417 (2024)
Sourdough is one of the oldest technologies employed by humans to leaven bread because of its ability to enhance the flavour and structure of bread using micro-organisms. However, there is a lack of comprehensive information in Botswana regarding the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/846956aa03214c249908fbd77aa86a00
Autor:
Paraíso, Francisca, Pontes, Ana, Neves, Joana, Lebani, Kebaneilwe, Hutzler, Mathias, Zhou, Nerve, Sampaio, José Paulo
Publikováno v:
In Food Microbiology October 2023 115
Autor:
Paraíso, Francisca, Pontes, Ana, Neves, Joana, Lebani, Kebaneilwe, Hutzler, Mathias, Zhou, Nerve, Sampaio, José Paulo
Funding Information: This work was supported by Fundação para a Ciência e a Tecnologia (Portugal) grants UIDB/04378/2020 (UCIBIO) and LA/P/0140/2020 (i4HB). Funding Information: We thank Sérgio Romão and the staff of 8 a Colina, a Portuguese cra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1437::0ac569382c229a50d7be18551b066c23
https://hdl.handle.net/10362/154777
https://hdl.handle.net/10362/154777
Publikováno v:
BMC Research Notes; 11/8/2023, Vol. 16 Issue 1, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbiology Insights; 11/25/2022, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Veterinary Parasitology: Regional Studies and Reports August 2023 43
Autor:
Lebani, Kebaneilwe1, Jones, Martina L.1,2, Mahler, Stephen M.1,2, Young, Paul R.2,3,4, Traves, Renee J.3, Watterson, Daniel3,4, Ranzoni, Andrea5
Publikováno v:
PLoS ONE. 7/6/2017, Vol. 12 Issue 7, p1-18. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.