Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Least gelation concentration"'
Autor:
Maurice Tibiru Apaliya, Emmanuel Kwaw, Richard Osae, Raphael N. Alolga, Patricia Aidoo, Linda Agyeman Mensah, Augustina Sackle Sackey Aikins, Charles L. Wilson
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100610- (2024)
Plantain (Musa parasidiaca) is a perishable fruit that needs to be processed into flour to extend its shelflife. It is therefore essential to develop specifications for drying Musa parasidiaca pulp to obtain high quality flour and reduce wastage. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ed46a62580f42e7a4497b6f7f678153
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Armistice Chawafambira
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 7, Iss 1 (2021)
Piliostigma thonningii (monkey bread fruit) is an underutilised indigenous fruit of southern Africa. P. thonningii pulp flour of concentrations 15%, 25%, 35%, 50%, 65%, and 80% (w/w) was blended with maize flour (MF). Nutritional, functional, and sen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/165961fd72184a43afc5435723a5680d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Acha (Digitaria exilis) starch was isolated and crosslinked using citric acid. Physicochemical properties including solubility, water and oil absorption capacities, bulk density, foam capacity, pasting viscosity and granule morphology were determined
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::737c289268da3131f66214e576971e48
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.