Zobrazeno 1 - 10
of 15 308
pro vyhledávání: '"Leaf tea"'
Autor:
Timothy D'Offay
Unravel the history, sample the flavours, and experience the amazing versatility of the world's favourite brew and all its health-giving properties. Tea expert Timothy d'Offay starts with the very basics with a section on water and tea tools to make
Publikováno v:
Journal of Analytical Science and Technology, Vol 15, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract In this study, a rapid, sensitive and accurate analytical method was optimized for the determination of trace levels of cadmium (Cd) by flame atomic absorption spectrophotometry (FAAS) after antimony oxide nanoparticles (AO-NPs)-based disper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d005ce044d184473bee8ea3eda74029d
Autor:
İnce, Merve Nur1,2 (AUTHOR), Serbest, Hakan3 (AUTHOR), Bakirdere, Sezgin4,5 (AUTHOR) bsezgin23@yahoo.com
Publikováno v:
Journal of Analytical Science & Technology. 12/12/2024, Vol. 15 Issue 1, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 187-194 (2024)
In order to optimize the fermentation process conditions of mulberry leaf tea and explore the changes in antioxidant activity of mulberry leaf tea after fermentation. This experiment used response surface analysis to determine the optimal process con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ad02647363343389d8306398941ad54
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Journal of Poultry Science, Vol 61, Iss 0 (2024)
In the present study, the effects of dietary supplementation with a mixed fermented loquat leaf tea residue (MFL) were evaluated on muscle α-tocopherol concentration and drip loss of Tsushima-Jidori crossbred chicken. MFL contained significantly les
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a47e61dc2dc7423c8ec2ea3cd0f18740
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101649- (2024)
This study investigated the effect of anaerobic treatment on the non-volatile components and angiotensin-converting enzyme (ACE) inhibitory activity in purple-colored leaf tea. Results showed that after 8 h of anaerobic treatment, the γ-aminobutyric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8ace10b85ac47fe929619a0da17c00a