Zobrazeno 1 - 10
of 1 538
pro vyhledávání: '"LeBlanc Jean"'
Autor:
Vandevelde, Ségolène, Medina-Alcaide, Ma Ángeles, Rueff, Bastien, Kedar, Yafit, Higginbottom, Gail, Deldicque, Damien, Ferrier, Catherine, Leblanc, Jean Claude
Publikováno v:
In Journal of Archaeological Science: Reports May 2024 55
Autor:
Bedani, Raquel, Cucick, Ana Clara Candelaria, Albuquerque, Marcela Albuquerque Cavalcanti de, LeBlanc, Jean Guy, Saad, Susana Marta Isay
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition February 2024 154(2):341-353
Autor:
Hanna, Luke N., Anandabaskaran, Sulak, Iqbal, Nusrat, Geldof, Jeroen, LeBlanc, Jean-Frédéric, Dige, Anders, Lundby, Lilli, Vermeire, Séverine, D’Hoore, André, Verstockt, Bram, Bislenghi, Gabriele, De Looze, Danny, Lobaton, Triana, Van de Putte, Dirk, Spinelli, Antonino, Carvello, Michele, Danese, Silvio, Buskens, Christianne J., Gecse, Krisztina, Hompes, Roel, Becker, Marte, van der Bilt, Jarmila, Bemelman, Wilhelmus, Sebastian, Shaji, Moran, Gordan, Lightner, Amy L., Wong, Serre-Yu, Colombel, Jean-Frédéric, Cohen, Benjamin L., Holubar, Stefan, Ding, Nik S., Behrenbruch, Cori, Sahnan, Kapil, Misra, Ravi, Lung, Phillip, Hart, Ailsa, Tozer, Phil
Publikováno v:
In Clinical Gastroenterology and Hepatology
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sesma Fernando, Guerekobaya Theodora, de Giori Graciela, Bensaada Martine, Ledue-Clier Florence, LeBlanc Jean, Juillard Vincent, Rabot Sylvie, Piard Jean-Christophe
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 8, Iss 1, p 22 (2008)
Abstract Background Soya and its derivatives represent nutritionally high quality food products whose major drawback is their high content of α-galacto-oligosaccharides. These are not digested in the small intestine due to the natural absence of tis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08dc4edba6cb48419cd8aff66dbd9f82