Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Le roux, Even"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stoll, Liana, Maillard, Marie-Noelle, Le Roux, Even, Hickmann Flôres, Simone, Nachtigall, Sonia Marli B., Rios, Alessandro, Domenek, Sandra
Publikováno v:
In LWT 15 April 2023 180
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Food packaging facilitates its handling, preservation, and distribution. Most food is consumed far away from its production sites and at times which are not necessarily correlated with the seasonal harvesting of crops. Recycling is one of the main st
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::247a26cd2bae14a21848ba1362b5e046
https://hal.science/hal-03887517
https://hal.science/hal-03887517
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pernin, Aurélia, Bosc, Véronique, Soto, Paola, Le roux, Even, Dubois-Brissonnet, Florence, Maillard, Marie-Noëlle
Publikováno v:
2. International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants
2. International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Jun 2018, Graz, Austria. 2018
2018; 2. International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Graz, AUT, 2018-06-04-2018-06-06
2. International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Jun 2018, Graz, Austria. 2018
2018; 2. International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Graz, AUT, 2018-06-04-2018-06-06
The fatty acids’ profile of industrial food products has been modified over the last decades in order to respect nutritional recommendations. In particular, the proportion of omega-3 is higher, leading to a potential increase of lipid oxidation and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::52a0f15bbec8853198b38a2f51c29785
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01990158/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01990158/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
28. International Conference on Polyphenols
28. International Conference on Polyphenols, Jul 2016, Vienne, Austria. 2016
28. International Conference on Polyphenols, Jul 2016, Vienne, Austria. 2016
Carnosic acid from rosemary extracts limits oxidation in edible oils and protects endogenous alpha-tocopherol : a mechanistic approach. 28. International Conference on Polyphenols
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::484bc523d80d33dbf06deceec84c1f2c
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01433686
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01433686