Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Le Roux, J.M.W"'
Publikováno v:
Acta Anatomica; 1977, Vol. 99 Issue 2, p192-200, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Catalano, Filippo, Romaniello, Roberto, Orsino, Michela, Perone, Claudio, Bianchi, Biagio, Giametta, Ferruccio
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); May2023, Vol. 13 Issue 10, p5941, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability (2071-1050); Jul2022, Vol. 14 Issue 13, p8033-N.PAG, 11p
Publikováno v:
Acta Anatomica; 1980, Vol. 106 Issue 1, p1-9, 9p
Publikováno v:
Acta Anatomica; 1977, Vol. 99 Issue 4, pI-IV, 4p
Erstes deutschsprachiges Werk zur Anatomie des Rindes in dieser Form in 2. Auflage. Fortsetzung des bewährten Lehrkonzeptes für die Anatomie der Haussäugetiere Grundlage für das Studium der Anatomie des Rindes Nachschlagewerk für Tiermediziner a
Autor:
Maria R. Kosseva, Colin Webb
Food Industry Wastes: Assessment and Recuperation of Commodities presents emerging techniques and opportunities for the treatment of food wastes, the reduction of water footprint, and creating sustainable food systems. Written by a team of experts fr
Because of its high Chemical Oxygen Demand (COD) and sheer volume, waste from food processing has significant potential to pollute land, water, and air. Both environmentally and economically, it is important to properly treat food processing wastes i