Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Le Marc Y"'
Autor:
Antolinos, V., Muñoz-Cuevas, M., Ros-Chumillas, M., Periago, P.M., Fernández, P.S., Le Marc, Y.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 1 August 2012 158(1):36-41
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2009 129(3):306-311
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2008 128(1):41-50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2005 100(1):13-19
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2002 73(2):219-237
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Le Marc Y., Divanac'h M.L., Lochardet A., Valerio F., Di Biase M., Lavermicocca P., Postollec F., De Girolamo A., Huchet V.
Publikováno v:
International Conference on Predictive Modeling in Foods, Cordoba, Spain., 26/09/2017-29/09/2017
info:cnr-pdr/source/autori:Le Marc Y., Divanac'h M.L., Lochardet A., Valerio F., Di Biase M., Lavermicocca P., Postollec F., De Girolamo A., Huchet V./congresso_nome:International Conference on Predictive Modeling in Foods,/congresso_luogo:Cordoba, Spain./congresso_data:26%2F09%2F2017-29%2F09%2F2017/anno:2017/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Le Marc Y., Divanac'h M.L., Lochardet A., Valerio F., Di Biase M., Lavermicocca P., Postollec F., De Girolamo A., Huchet V./congresso_nome:International Conference on Predictive Modeling in Foods,/congresso_luogo:Cordoba, Spain./congresso_data:26%2F09%2F2017-29%2F09%2F2017/anno:2017/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Alternaria species are ubiquitous and includes both pathogens and saprophytes that may damage crops and cause postharvest decay. Alternaria spp. are able to grow at low temperature and may responsible for spoilage during refrigerated transport and st
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::bd706133606c73ffb2ae2e2ef0da1ca5
http://www.cnr.it/prodotto/i/376010
http://www.cnr.it/prodotto/i/376010
Autor:
Valerio F., Di Biase M., Bavaro A., Divanac'h M.L., Le Marc Y., Postollec F., Lavermicocca P.
Publikováno v:
Belgian Society for Food Microbiology; Twenty-second Conference on Food Microbiology., Brussels, Belgium, 21/09/2017-22/09/2017
info:cnr-pdr/source/autori:Valerio F., Di Biase M., Bavaro A., Divanac'h M.L., Le Marc Y., Postollec F., Lavermicocca P./congresso_nome:Belgian Society for Food Microbiology; Twenty-second Conference on Food Microbiology./congresso_luogo:Brussels, Belgium/congresso_data:21%2F09%2F2017-22%2F09%2F2017/anno:2017/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Valerio F., Di Biase M., Bavaro A., Divanac'h M.L., Le Marc Y., Postollec F., Lavermicocca P./congresso_nome:Belgian Society for Food Microbiology; Twenty-second Conference on Food Microbiology./congresso_luogo:Brussels, Belgium/congresso_data:21%2F09%2F2017-22%2F09%2F2017/anno:2017/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Introduction Lactobacillus plantarum and Lactobacillus paracasei are species generally used as starters in food fermentation and/or as probiotics. The growth cardinal values of these strains, characteristic parameters independent from the food matrix
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::fa9a7367f5c6b1e27a430c553dba000d
http://www.cnr.it/prodotto/i/376009
http://www.cnr.it/prodotto/i/376009
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.