Zobrazeno 1 - 10
of 315
pro vyhledávání: '"Le Loir, Y."'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2023 106(1):462-475
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2009 131(1):30-39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Langella P., Le Loir Y.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 32, Iss 2 (1999)
Lactic acid bacteria (LAB) are Gram-positive bacteria and are generally regarded as safe (GRAS) organisms. Therefore, LAB could be used for heterologous protein secretion and they are good potential candidates as antigen delivery vehicles. To develop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/108ad8efa6de4f588fbc7d33662f02b9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.