Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Le Guillou, D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christensen, M., Brüggemann, D., Raudsepp, P., Groves, K., Burch, R., Henckel, Poul, Soler, E., Schmidt Andersen, M., Le Guillou, D., Warming, J., van der Steen, F., Therkildsen, Margrethe
Publikováno v:
Christensen, M, Brüggemann, D, Raudsepp, P, Groves, K, Burch, R, Henckel, P, Soler, E, Schmidt Andersen, M, Le Guillou, D, Warming, J, van der Steen, F & Therkildsen, M 2015, ' Development of an objective method to perform quality classification of comminuted poultry meat ', Clermont-Ferrand, France, 23/08/2015-28/08/2015, .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b684c82463f02b611258a3b7365bfe11
https://pure.au.dk/portal/da/publications/development-of-an-objective-method-to-perform-quality-classification-of-comminuted-poultry-meat(75feeb36-42df-4890-a294-c9d671c971dd).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/development-of-an-objective-method-to-perform-quality-classification-of-comminuted-poultry-meat(75feeb36-42df-4890-a294-c9d671c971dd).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Payen, T., Guibal, A., Lamuraglia, M., Lucidarme, O., Arditi, M., Le Guillou, D., Bridal, S.L.
Publikováno v:
2011 IEEE International Ultrasonics Symposium; 1/ 1/2011, p1486-1489, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.