Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Le Guerroue, Jean Louis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrade, Natalia, da Silva, Aparecido Lima, Vieira, Hamilton, Silva, Edson, Le Guerroue, Jean Louis
Publikováno v:
Cahiers Agricultures 2 (27), 1-8. (2018)
The article analyses how the research may strengthen the collective dynamics in rural territories. The participatory method called ImpresS (Impact of Research in the South) qualifies how research contributes to innovation processes and strengthens co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::d67a649740540820848fe966328d4b77
http://prodinra.inra.fr/record/480257
http://prodinra.inra.fr/record/480257
Autor:
Cerdan, Claire, Andrade, Natalia, da Silva, Aparecido Lima, Vieira, Hamilton, Silva, Edson, Le Guerroue, Jean Louis
Publikováno v:
Cahiers Agricultures
Cahiers Agricultures, EDP Sciences, 2018, 27 (2), pp.1-8. ⟨10.1051/cagri/2018013⟩
Cahiers Agricultures, EDP Sciences, 2018, 27 (2), pp.1-8. ⟨10.1051/cagri/2018013⟩
National audience; The article analyses how the research may strengthen the collective dynamics in rural territories. The participatory method called ImpresS (Impact of Research in the South) qualifies how research contributes to innovation processes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9f3c7f035b50549159bb66fdbe6c216f
https://hal.inrae.fr/hal-02620959/document
https://hal.inrae.fr/hal-02620959/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Volume: 41, Issue: 3, Pages: 511-516, Published: MAR 2006
O leite de búfala foi fermentado por Lactobacillus casei, com diferentes concentrações de açúcar e tempos de fermentação, e estocado durante 30 dias a 5 e 10°C. Avaliaram-se a acidez, o pH e a viabilidade de L. casei nos diferentes tratamento
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::320e82bcae6edfccec17e06706ac4fa0
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-204X2006000300019&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-204X2006000300019&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.