Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"Le Bon, Anne Marie"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thomas-Danguin, Thierry, Le Bon, Anne-Marie, Taboureau, Olivier, Koensgen, Florian, Jarriault, David, Datiche, Frédérique, Aveline, Christopher, Béno, Noëlle, Rugard, Marylène, Audouze, Karine, Soubeyre, Vanessa, Bouchez, Olivier, Klopp, Christophe, Guichard, Elisabeth, Sinding, Charlotte, Tromelin, Anne
Odors and aromas perceived in food and in the environment result from the processing of complex chemical mixtures of volatile compounds that should be efficiently processed by the olfactory system. It is known for decades that this processing generat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3711::3062be4c837893f1eb29e8f980e05d8c
https://hal.inrae.fr/hal-04101265
https://hal.inrae.fr/hal-04101265
Autor:
Soubeyre, Vanessa, Merle, Laetitia, Jarriault, David, Grégoire, Stéphane, Bretillon, Lionel, Acar, Niyazi, Grosmaitre, Xavier, Le Bon, Anne Marie
Publikováno v:
Nutritional Neuroscience; Aug2023, Vol. 26 Issue 8, p706-719, 14p, 2 Charts, 5 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Le Bon, Anne Marie.
Thesis--Paris III, 1973.
Includes bibliographical references (p. 429-451) and index.
Includes bibliographical references (p. 429-451) and index.
Externí odkaz:
http://catalog.hathitrust.org/api/volumes/oclc/2965393.html
Autor:
Soubeyre, Vanessa, Merle, Laëtitia, Jarriault, David, Grégoire, Stéphane, Brétillon, Lionel, Acar, Niyazi, Grosmaitre, Xavier, Le Bon, Anne-Marie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::41e0f103c1a4cdd7ccf8a059a2519f7e
https://hal.science/hal-03545877
https://hal.science/hal-03545877
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Dietetique December 2008 43(6):282-288
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.