Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Leães, Yasmim Sena Vaz"'
Autor:
Seibt, Ana Carolina Mendes Dias, Nerhing, Priscila, Pinton, Mariana Basso, Santos, Suelen Priscila, Leães, Yasmim Sena Vaz, De Oliveira, Fernanda De Candido, Robalo, Silvino Sasso, Casarin, Bianca Campos, Dos Santos, Bibiana Alves, Barin, Juliano Smanioto, Wagner, Roger, De Menezes, Cristiano Ragagnin, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello, Cichoski, Alexandre José
Publikováno v:
In Meat Science March 2024 209
Autor:
Nehring, Priscila, Lorenzo, José Manuel, Vendruscolo, Raquel Guidetti, Furlan, Valcenir Júnior Mendes, Seibt, Ana Carolina Mendes Dias, Leães, Yasmim Sena Vaz, Robalo, Silvino Sasso, Wagner, Roger, Barin, Juliano Smaniotto, de Menezes, Cristiano Ragagnin, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello, Cichoski, Alexandre José
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Autor:
Cichoski, Alexandre José, da Silva, Jéssica Soares, Leães, Yasmim Sena Vaz, Robalo, Silvino Sasso, dos Santos, Bibiana Alves, Reis, Stephanie Ribeiro, Nehring, Priscila, Santos, Suelen Priscila, Wagner, Roger, de Menezes, Cristiano Ragagnin, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry April 2021 72
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Campagnol Paulo Cezar Bastianello, Correa Letícia Pereira, Leães Yasmim Sena Vaz, Cichoski Alexandre Jose, Pinton Mariana Basso
Publikováno v:
CIÊNCIA, TECNOLOGIA E INOVAÇÃO: DO CAMPO À MESA
Os aditivos são utilizados em produtos cárneos com diversas finalidades e, dentre os principais, estão o sal (NaCl), que apresenta ação antimicrobiana, realça o sabor dos produtos, extrai e solubiliza proteínas; e o fosfato, que atua sinergica
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::da216199f679cb02713db1738ba2c669
https://doi.org/10.31692/978-65-88970-00-3.v.2.550-568
https://doi.org/10.31692/978-65-88970-00-3.v.2.550-568
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leães, Yasmim Sena Vaz
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
NaCl is present in most industrialized products, and the sodium contained in it has presented health risks when consumed in excess. Thus, the demand for foods with low NaCl content increases more and more. However, in emulsified meat products it perf
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1bd7185f3e0ad3a2ffb400c4eb98ef30
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/19615
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/19615
Autor:
Nehring, Priscila, Lorenzo, José Manuel, Vendruscolo, Raquel Guidetti, Furlan, Valcenir Júnior Mendes, Seibt, Ana Carolina Mendes Dias, Leães, Yasmim Sena Vaz, Robalo, Silvino Sasso, Wagner, Roger, Barin, Juliano Smaniotto, de Menezes, Cristiano Ragagnin, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello, Cichoski, Alexandre José
Publikováno v:
Food Chemistry Advances; December 2023, Vol. 3 Issue: 1
Autor:
Leães, Yasmim Sena Vaz1 (AUTHOR), Silva, Jéssica Soares1 (AUTHOR), Robalo, Silvino Sasso1 (AUTHOR), Pinton, Mariana Basso1 (AUTHOR), dos Santos, Suelen Priscila1 (AUTHOR), Wagner, Roger1 (AUTHOR), Brasil, Carla Cristina Bauermann1 (AUTHOR), de Menezes, Cristiano Ragagnin1 (AUTHOR), Barin, Juliano Smanioto1 (AUTHOR), Campagnol, Paulo Cezar Bastianello1 (AUTHOR), Cichoski, Alexandre José1 (AUTHOR) alejoci@pq.cnpq.br
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. Sep2021, Vol. 353, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
Cichoski, Alexandre José1 alejoci@pq.cnpq.br, Silva, Marianna Stefanello1, Leães, Yasmim Sena Vaz1, Brasil, Carla Cristina Bauermann1, de Menezes, Cristiano Ragagnin1, Barin, Juliano Smanioto1, Wagner, Roger1, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello1
Publikováno v:
Meat Science. Feb2019, Vol. 148, p150-155. 6p.