Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Le, XueYi"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2017 72:304-311
Molecular interactions, characterization and antimicrobial activity of curcumin–chitosan blend films
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2016 52:564-572
Publikováno v:
In Journal of Inorganic Biochemistry October 2013 127:90-98
Publikováno v:
In Journal of Organometallic Chemistry 15 September 2013 740:10-16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Le, Xueyi1 (AUTHOR) lexy@scau.edu.cn, Liao, Shenrong1 (AUTHOR), Liu, Xiaopin1 (AUTHOR), Feng, Xiaolong2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Coordination Chemistry. 6/15/2006, Vol. 59 Issue 9, p985-995. 11p. 2 Diagrams, 4 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Coordination Chemistry. 7/10/2003, Vol. 56 Issue 10, p861-867. 7p.