Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Le, Violeta"'
Autor:
Fedorova Anastasia M., Kozlova Oksana V., Slavyanskiy Anatoliy A., Velichkovich Natalia S., Le Violeta M.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 4, Pp 616-629 (2020)
Introduction. Maltodextrins are a common dietary supplement with a number of positive properties. They consist of D-glucose units connected by a (1–4) glucoside bond. The research objective was to improve the existing technology of maltodextrin pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab4a4383f9894a95889414055b0941df
Autor:
Le, Violeta1 (AUTHOR), Sukhikh, Andrey2 (AUTHOR), Larichev, Timothy3 (AUTHOR), Ivanova, Svetlana1,4 (AUTHOR) pavvm2000@mail.ru, Prosekov, Alexander5 (AUTHOR), Dmitrieva, Anastasia1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Feb2023, Vol. 28 Issue 4, p1560. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.