Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Le, Thanh T. H."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Le, Thanh T. H.1,2, Ngoc Lieu Le1,2 lnlieu@hcmiu.edu
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Jul-Sep2021, Vol. 20 Issue 3, p337-346. 10p.
Autor:
Le, Thanh T. H.1,2 (AUTHOR), Le, Ngoc Lieu1,2 (AUTHOR) lnlieu@hcmiu.edu.vn
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Mar2021, Vol. 45 Issue 3, p1-13. 13p.
Autor:
Le, Dung G.1,2 (AUTHOR), Le, Thanh T. H.1,2 (AUTHOR), Le, Ngoc Lieu1,2 (AUTHOR) lnlieu@hcmiu.edu.vn
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2021, Vol. 45 Issue 2, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boarino, Alice, Charmillot, Justine, Figueirêdo, Monique Bernardes, Le, Thanh T. H., Carrara, Nicola, Klok, Harm-Anton
Publikováno v:
ACS Sustainable Chemistry & Engineering; 1/15/2024, Vol. 12 Issue 2, p1161-1161, 1p