Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Le, Duc Son"'
Autor:
Hoang, Van T.1 (AUTHOR) v.vanht8@vinmec.com, Le, Duc Son1 (AUTHOR), Hoang, Duc M.1 (AUTHOR), Phan, Trang Thi Kieu1 (AUTHOR), Ngo, Lan Anh Thi1,2 (AUTHOR), Nguyen, Trung Kien1 (AUTHOR), Bui, Viet Anh2 (AUTHOR), Nguyen Thanh, Liem1,3,4 (AUTHOR) v.liem@vinmec.com
Publikováno v:
Stem Cell Research & Therapy. 2/27/2024, Vol. 15 Issue 1, p1-21. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nguyen Thi, Le Na, Le Duc, Son, Bui Thi, Van Khanh, Dinh Thi, Thanh Tam, Do Xuan, Hai, Hoang Thi, My Nhung, Nguyen Dinh, Thang
Publikováno v:
Journal of Nanostructure in Chemistry; Jun2024, Vol. 14 Issue 3, p233-244, 12p
Autor:
Jumpertz, Reiner, Le, Duc Son, Turnbaugh, Peter J, Trinidad, Cathy, Bogardus, Clifton, Gordon, Jeffrey I, Krakoff, Jonathan
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition July 2011 94(1):58-65
Publikováno v:
In Metabolism 2009 58(3):304-310
Autor:
Ueda, Yukiko, Kawakami, Yuko, Kunii, Daisuke, Okada, Hiroyuki, Azuma, Masami, Le, Duc Son N.T., Yamamoto, Shigeru
Publikováno v:
In Nutrition Research 2008 28(4):239-244
Autor:
Le, Duc Son N.T., Miles, Rachelle, Savage, Peter J., Cornell, Elaine, Tracy, Russell P., Knowler, William C., Krakoff, Jonathan
Publikováno v:
In Diabetes Research and Clinical Practice 2008 82(3):317-323
Autor:
Le, Duc Son NT, Pannacciulli, Nicola, Chen, Kewei, Salbe, Arline D, Hill, James O, Wing, Rena R, Reiman, Eric M, Krakoff, Jonathan
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition September 2007 86(3):573-579
Autor:
Pannacciulli, Nicola, Le, Duc Son N.T., Salbe, Arline D., Chen, Kewei, Reiman, Eric M., Tataranni, Pietro A., Krakoff, Jonathan
Publikováno v:
In NeuroImage 1 April 2007 35(2):511-517
Autor:
Le, Duc Son NT, Pannacciulli, Nicola, Chen, Kewei, Del Parigi, Angelo, Salbe, Arline D, Reiman, Eric M, Krakoff, Jonathan
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition October 2006 84(4):725-731