Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Lc. mesenteroides"'
Autor:
Davidović Slađana Z., Miljković Miona G., Antonović Dušan G., Rajilić-Stojanović Mirjana D., Dimitrijević-Branković Suzana I.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 69, Iss 6, Pp 595-604 (2015)
Water kefir is abeverage fermented by a microbial consortium captured in kefir grains. The kefir grains matrix is composed of polysaccharide, primarily dextran, whichis produced by members of the microbial consortium. In this study, we have isolat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11d5eecd60904c9b8d3fcf0a0cbf9404
Autor:
G Miona Miljkovic, D Mirjana Rajilic-Stojanovic, G Dusan Antonovic, I Suzana Dimitrijevic-Brankovic, Z Sladjana Davidovic
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 69, Iss 6, Pp 595-604 (2015)
Hemijska industrija (2015) 69(6):595-604
Hemijska industrija
Hemijska industrija (2015) 69(6):595-604
Hemijska industrija
Water kefir is a beverage fermented by a microbial consortium captured in kefir grains. The kefir grains matrix is composed of polysaccharide, primarily dextran, which is produced by members of the microbial consortium. In this study, we have isolate
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.