Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Lb. plantarum"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 20, Pp 162-170 (2023)
For the sake of producing fermented milk enriched in Angiotensin-I converting enzyme (ACE) inhibitory peptides, the fermented milk was fortified with sodium caseinate and a high ACE inhibitory peptide producing strain Lb. plantarum M11. The factors o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/144fc12e432d423cb099fb8b0aeddb0f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alziadi & et al.
Publikováno v:
The Iraqi Journal of Agricultural science, Vol 51, Iss 6 (2020)
This study includes the using therapeutic bacteria isolate in topical ointment for bacterial vaginosis treatment and to compare it with metronidazole ointment that use in a clinical trial under medical supervision. Four active Lactobacillus probiotic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6b66b57422c4ff6a668cc623c914bb8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 25, Issue: Özel Sayı 28-35
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kahramanmaras Sutcu Imam University Journal of Engineering Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kahramanmaras Sutcu Imam University Journal of Engineering Sciences
Laktik asit bakterileri (LAB); doğada fermentatif, fakültatif, anaerob ve aerotolerant özelliklere sahip geniş bir mikroorganizma grubudur. LAB’ların çeşitli fermentasyonlar açısından önemli bir yere sahip oldukları bilinmektedir. LAB
Publikováno v:
Volume: 19, Issue: 3 610-619
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty
Bu çalışmada geleneksel ekşi hamurlardan izole edilmiş Lactiplantibacillus plantarum starteri kullanılarak ekşi hamur ekmekleri yapılmıştır. Bu çalışmanın ana amacı, yeşil çay tozu ekstraktlarının (%0,25, %0,50, %0,75 ve %1,0) Lac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Natalia S. Brizuela, Marina Arnez-Arancibia, Liliana Semorile, María Ángeles Pozo-Bayón, Bárbara M. Bravo-Ferrada, E. Elizabeth Tymczyszyn
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 1, p 22 (2021)
Lactiplantibacillus plantarum strain UNQLp 11 is a lactic acid bacterium with the potential to carry out malolactic fermentation (MLF) in red wines. Recently, the complete genome of UNQLp 11 was sequenced and this strain possesses four loci of the en
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09a46eabd59641d09645badbcec8b1a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.