Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Lb. bulgaricus"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 1, Iss , Pp 100033- (2021)
Peptides are important bioactive components in fermented milk, and they are released from dairy proteins by lactic acid bacteria (LAB). This study determined relationships between peptide profiles and LAB during fermentation. Streptococcus thermophil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f208328d39314a99a7eb4195e2b7a618
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 23, Issue: 2 479-492
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Bu çalışma,geleneksel yöntemle üretilen Türk yoğurtlarından izole edilmiş laktik asitbakterilerinin, süt laktozunun karbonhidrat metabolizmasındaki kullanımmiktarlarını ve format, pirüvat, 3-hidroksi-2-bütanon (asetoin), etanol ve2,3-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fd77cb4718178ec5ebf5c7d3af144041
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ksutarimdoga/issue/51816/601431
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ksutarimdoga/issue/51816/601431
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 1, Iss, Pp 100033-(2021)
Peptides are important bioactive components in fermented milk, and they are released from dairy proteins by lactic acid bacteria (LAB). This study determined relationships between peptide profiles and LAB during fermentation. Streptococcus thermophil
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hui Tian, Sathi Chowdhury, Xiuyun Ding, Shuvan Kumar Sarker, Guicheng Huo, Jingjing Lu, Smith Etareri Evivie, Bailiang Li
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 19; Issue 4; Pages: 1068
International Journal of Molecular Sciences, Vol 19, Iss 4, p 1068 (2018)
International Journal of Molecular Sciences
International Journal of Molecular Sciences, Vol 19, Iss 4, p 1068 (2018)
International Journal of Molecular Sciences
The cell-envelope protease PrtS was proved to be efficient in optimal bacterial growth and fast acidification in pure culture, while its positive effect on the performance of mixed-cultures in milk fermentation was not defined. The aim was to analyze
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
7. Soleil User's Meeting
7. Soleil User's Meeting, Jan 2012, Saclay, France
HAL
7. Soleil User's Meeting, Jan 2012, Saclay, France
HAL
Communications sans actes 3 - CEPIACommunications sans actes 3 - CEPIA; Biophysical and chemical responses of Lb. bulgaricus to freezing by infrared microspectroscopy . 7. Soleil User's Meeting
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::919d1d6835dc77329c0c525cceab0695
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01628120
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01628120
Publikováno v:
Bioprocess and Biosystems Engineering
Bioprocess and Biosystems Engineering, Springer Verlag, 2011, 34 (2), pp.197-204. ⟨10.1007/s00449-010-0461-3⟩
Bioprocess and Biosystems Engineering, Springer Verlag, 2011, 34 (2), pp.197-204. ⟨10.1007/s00449-010-0461-3⟩
This work aimed at analyzing the effect of microfiltration conditions (cross-flow velocity and transmembrane pressure) on the quality of frozen Lactobacillus bulgaricus CFL1 starters produced on pilot scale. Microfiltered cells were less resistant du
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::251bc593b67edf718e1663dbd60e8fe9
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01001450
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01001450