Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Lazou, A.E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lazou, A.E.1 (AUTHOR), Krokida, M.K.1 (AUTHOR) mkrok@chemeng.ntua.gr, Karathanos, V.T.2 (AUTHOR), Marinos-Kouris, D.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Jul/Aug2010, Vol. 13 Issue 4, p847-863. 17p. 4 Charts, 7 Graphs.
Autor:
Lazou, A.E.1 (AUTHOR), Michailidis, P.A.1 (AUTHOR), Thymi, S.1 (AUTHOR), Krokida, M.K.1 (AUTHOR) mkrok@chemeng.ntua.gr, Bisharat, G.I.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Nov2007, Vol. 10 Issue 4, p721-738. 18p. 1 Diagram, 5 Charts, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.