Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Layered food design"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ching Yue Chow, Raquel M. Rodríguez, Reisya R. Riantiningtyas, Merete B. Munk, Lilia Ahrné, Wender L.P. Bredie
Publikováno v:
Chow, C Y, Rodríguez, R M, Riantiningtyas, R R, Munk, M B, Ahrné, L & Bredie, W L P 2023, ' Layered food designs to create appetizing desserts : A proof-of-concept study ', Food Research International, vol. 170, 112955 . https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.112955
Creating layers in foods is a culinary technique commonly used to diversify sensory experiences, but it has not been reported scientifically on its effect on hedonic and appetitive responses. This study aimed to investigate the use of dynamic sensory
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::04db24eb879d4b4c60950da2cdafffbe
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/layered-food-designs-to-create-appetizing-desserts(6f2b722f-ee1a-47e6-a94e-ce8277940f8b).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/layered-food-designs-to-create-appetizing-desserts(6f2b722f-ee1a-47e6-a94e-ce8277940f8b).html