Zobrazeno 1 - 10
of 183
pro vyhledávání: '"Lawlor, J.B."'
Publikováno v:
In Food Quality and Preference October 2016 53:159-167
Publikováno v:
In Rapid Sensory Profiling Techniques Edition: Second Edition. 2023:423-440
Publikováno v:
In Food Quality and Preference September 2012 25(2):121-134
Autor:
Ares, G., Ballay, S., Bellissimo, N., Blumenthal, D., Cadoret, M., Courcoux, P., Dehlholm, C., Delarue, Julien, Demonteil, L., Faye, P., Findlay, C.J., Frøst, M.B., Gazano, G., Gere, A., Giacalone, D., Hamilton, L.M., Harizi, A., Hayes, J.E., Herbeth, N., Jaeger, S.R., Lahne, J., Lawlor, J.B., Loescher, E., Lê, S., Lê, T.M., Maitre, I., Meiselman, H.L., Moskowitz, H., Nicklaus, S., Petit, C., Pineau, N., Piqueras-Fiszman, B., Punter, P.H., Qannari, E.M., Rasmussen, K.K., Roberts, D., Rogeaux, M., Schlich, P., Stone, H., Sulmont-Rossé, C., Symoneaux, R., Teillet, E., Thomas, A., Thomson, D.M.H., Veinand, B., Worch, T., van Bommel, R.
Publikováno v:
In Rapid Sensory Profiling Techniques Edition: Second Edition. 2023:xiii-xvi
Publikováno v:
7. european conference on sensory and consumer research (eurosense)
7. european conference on sensory and consumer research (eurosense), 2016, NA, France
7. european conference on sensory and consumer research (eurosense), 2016, NA, France. 2016
7. european conference on sensory and consumer research (eurosense), 2016, NA, France
7. european conference on sensory and consumer research (eurosense), 2016, NA, France. 2016
Temporal drivers of liking of daily intake of Oral Nutritional Supplement determined at lab with monitoring of hunger and thirst status at home. 7. european conference on sensory and consumer research (eurosense)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2afc264b560f09e252a1e1a6ddaa3150
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01581592
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01581592
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Feed Science & Technology. Mar2010, Vol. 156 Issue 3/4, p97-103. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Natsume, Hiroharu, Okamoto, Shogo
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 23, p3755, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.