Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Lawal, B. O."'
Publikováno v:
Nigeria Agricultural Journal; Vol. 52 No. 3 (2021); 222-230
The qualitative and quantitative traits, as well as nutritional composition of six cowpea genotypes were assessed to determine their worth for improvement purposes. The experiment was conducted at the research site of the Institute of Agricultural Re
Autor:
Lawal, B. O.1 bolaw2001@yahoo.com, Samuel, F. O.2
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Oct2010, Vol. 10 Issue 10, p4235-4253. 19p. 4 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Lawal, B. O., Ayoola, O. T.
There is extensive use of participatory approaches to research and development with the aim of involving farmers. These include Participatory Technology Development, Participatory Rural Appraisal and Farmer Field Schools. These approaches have been c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ff4944fab70c76651cbf7b1c3b1b4862
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lawal, B. O., Ajayi, A. O.
Publikováno v:
Spanish Journal of Rural Development; Jan2014, Vol. 5 Issue 1, p47-57, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Spanish Journal of Rural Development; Jul2012, Vol. 3 Issue 3, p29-40, 12p
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Information. 2010, Vol. 11 Issue 4, p340-350. 11p.
Autor:
Osokoya, Israel, Atinmo, Morayo, Osokoya, I. O., Ajayi, S. A., Sarumi, A., Lawal, B. O., Osokoya, M. M.
Publikováno v:
Academic Leadership (15337812); 2010, Vol. 8 Issue 4, p54-54, 6p, 4 Charts
Publikováno v:
International Journal of Vegetable Science; Apr-Jun2009, Vol. 15 Issue 2, p86-95, 10p, 7 Charts