Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Lavriša, Živa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Appetite 1 November 2020 154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koroušić-Seljak, Barbara, Valenčič, Eva, Hristov, Hristo, Hribar, Maša, Lavriša, Živa, Kušar, Anita, Žmitek, Katja, Krušič, Sanja, Gregorič, Matej, Blaznik, Urška, Ferjančič, Blaž, Bertoncelj, Jasna, Korošec, Mojca, Pravst, Igor
Publikováno v:
Nutrients, vol. 13, no. 11, 3826, 2021.
Dietary fibre has proven to promote healthy body mass and reduce the risk of non-communicable diseases. To date, in Slovenia, there were only a few outdated studies of dietary fibre intake therefore, we explored the dietary fibre intake using food co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::5f1f32aaa92c80250ee1a1378d3b3e1a
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-136436
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-136436
Autor:
Hafner, Edvina, Lavriša, Živa, Hribar, Maša, Krušič, Sanja, Kušar, Anita, Žmitek, Katja, Skrt, Mihaela, Poklar Ulrih, Nataša, Pravst, Igor
A study to verify whether the labeled sugar content in sugar-sweetened beverages (SSBs) corresponds to the actual sugar content in these products, thus enabling food monitoring studies to be conducted.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::45bfe22aecaba53d584d9747df3815ad
https://zenodo.org/record/6962191
https://zenodo.org/record/6962191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.