Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Lavoisier, Anaïs"'
Autor:
Lavoisier, Anaïs, Chevalier, Séverine, Henry, Gwénaële, Ossemond, Jordane, Harel-Oger, Marielle, Garric, Gilles, Dupont, Didier, Morzel, Martine
Publikováno v:
In Food Research International August 2024 190
Autor:
Avila-Sierra, Alejandro, Lavoisier, Anais, Timpe, Carsten, Kuehl, Peter, Wagner, Leonie, Tournier, Carole, Ramaioli, Marco
Publikováno v:
In European Journal of Pharmaceutical Sciences 1 August 2023 187
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lavoisier, Anais, Avila-Sierra, Alejandro, Timpe, Carsten, Kuehl, Peter, Wagner, Leonie, Tournier, Carole, Ramaioli, Marco
Publikováno v:
In International Journal of Pharmaceutics 15 December 2022 629
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering September 2019 256:18-27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lavoisier, Anaïs1 (AUTHOR) anais.lavoisier@inrae.fr, Boudrag, Sabrina1 (AUTHOR), Ramaioli, Marco1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Aug2022, Vol. 53 Issue 4, p550-557. 8p.
Autor:
Lavoisier, Anaïs1 (AUTHOR) anais.lavoisier@inrae.fr, Shreeram, Sathyavageeswaran2 (AUTHOR), Jedwab, Michael3 (AUTHOR), Ramaioli, Marco1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Dec2021, Vol. 52 Issue 6, p623-637. 15p.
Autor:
Lavoisier, Anaïs, Morzel, Martine, Chevalier, Séverine, Henry, Gwénaële, Jardin, Julien, Harel-Oger, Marielle, Garric, Gilles, Dupont, Didier
Publikováno v:
Food & Function; 10/21/2023, Vol. 14 Issue 20, p9377-9390, 14p
Autor:
Lavoisier, Anaïs, Morzel, Martine, Sounouvou, C, Houinsou-Houssou, Bérénice, Septier, C, Tournier, C, Feron, Gilles, Dupont, Didier
For older adults (> 65 years old), undernutrition is a severe health problem that can impact the quality of life, induce or aggravate the development of diseases, and reduce life expectancy. Undernutrition can be defined as an inadequate intake of di
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3711::cd71f9f6674886717d4166eaceca8652
https://hal.inrae.fr/hal-04142497
https://hal.inrae.fr/hal-04142497