Zobrazeno 1 - 10
of 292
pro vyhledávání: '"Lavelli, V."'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2020 105
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2016 209:323-331
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2014 156:220-226
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lavelli, V., Corti, S.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2011 129(4):1578-1583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 79(2):586-591
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2016, Vol. 28 Issue 4, p542-564. 23p.