Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Lavelle, Katherine"'
Autor:
Lavelle, Katherine
Deep-water corals provide complex habitat structure for diverse assemblages of invertebrates and fishes. Similar to shallow coral reefs, oyster reefs, and seagrass beds, these complex biogenic structures serve many ecosystem functions: (a) as prey it
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1969.1/148466
Publikováno v:
In Computational and Structural Biotechnology Journal 2021 19:4018-4031
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lavelle, Katherine1 (AUTHOR), Goulet, Adeline2,3 (AUTHOR), McDonnell, Brian1 (AUTHOR), Spinelli, Silvia2,3 (AUTHOR), Sinderen, Douwe1,4 (AUTHOR), Mahony, Jennifer1,4 (AUTHOR) j.mahony@ucc.ie, Cambillau, Christian1,2,3 (AUTHOR) cambillau@afmb.univ-mrs.fr
Publikováno v:
Microbial Biotechnology. Nov2020, Vol. 13 Issue 6, p1765-1779. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lavelle, Katherine
Streptococcus thermophilus is a Gram-positive, ovococcoid bacterium which belongs to the biotechnologically important Lactic Acid Bacteria. S. thermophilus is subject to heavy industrial, and indeed, artisanal use for the production of fermented milk
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1535::fd0502296aaca336deb39c463d2e552c
https://hdl.handle.net/10468/12451
https://hdl.handle.net/10468/12451