Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Laursen, Ulla Bach"'
Autor:
LAURSEN, ULLA BACH, JOHANSEN, MARTIN BERG, JOENSEN, ALBERT MARNI, LAU, CATHRINE JUEL, OVERVAD, KIM, LARSEN, MOGENS LYTKEN
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Public Health, 2019 Jul 01. 47(5), 557-564.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48623986
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laursen, Ulla Bach
Publikováno v:
Laursen, U B 2020, Heart-Healthy Diet : sociodemographic differences in healthy adults and patients participating in a cardiac rehabilitation programme . Aalborg Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Ph.D.-Serien, Aalborg Universitetsforlag .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8861c48b4ea28749bef830de767b816c
https://vbn.aau.dk/da/publications/61acb293-d6f5-4421-a467-846d6d4bdd6a
https://vbn.aau.dk/da/publications/61acb293-d6f5-4421-a467-846d6d4bdd6a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laursen, Ulla Bach, Johansen, Martin Berg, Joensen, Albert Marni, Lau, Cathrine Juel, Overvad, Kim, Larsen, Mogens Lytken
Supplemental material, Supplementary_table_rev for Educational level and living arrangements are associated with dietary intake of red meat and fruit/vegetables: A Danish cross-sectional study by Ulla Bach Laursen, Martin Berg Johansen, Albert Marni
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3aa3a763cec85b197744be51948d63a0
Autor:
Laursen, Ulla Bach, Rosenkilde, Lone Bjerregaard, Haugaard, Anne-Mette, Obel, Tina, Toft, Ulla, Larsen, Mogens Lytken, Schmidt, Erik Berg
Publikováno v:
Laursen, U B, Rosenkilde, L B, Haugaard, A-M, Obel, T, Toft, U, Larsen, M L & Schmidt, E B 2018, ' Validation of the Heart Diet questionnaire ', Danish Medical Journal, vol. 65, no. 11, A5514 .
INTRODUCTION: Reliable dietary information is crucial for measuring the habitual diet of healthy participants and patients with dyslipidaemia and/or coronary heart disease (CHD). Even so, methods are often complicated and time-consuming for everyone
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::32bc0c06de7dfe32f8696e2c66b61e7f
https://curis.ku.dk/ws/files/211905460/a5514_1.pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/211905460/a5514_1.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laursen, Ulla Bach, Johansen, Martin Nygård, Joensen, Albert Marni, Overvad, Kim, Larsen, Mogens Lytken
Publikováno v:
Journal of the American College of Nutrition; Jan2021, Vol. 40 Issue 1, p33-40, 8p